Pauză creativă de business
Pauză creativă de business

Coffee Break & Lunch

Coffee Break & Lunch

Cheia succesului unui eveniment corporate stă și în calitatea pauzelor de cafea. Putem organiza aceste pauze într-o sală special amenajată sau chiar în sălile de conferință, dacă spațiul permite.

În cazul pachetelor cu servicii pentru pauzele de cafea și prânz puteți opta pentru varianta simplă sau complexă.

Pachetul simplu conține apă, ceai și cafea, iar pachetul complex are produse de patiserie, sărate și dulci, miniprăjituri, bruschete și fructe.

În funcție de necesități, meniurile pot fi personalizate fiecărui eveniment.

evenimente corporate Continental Forum Sibiu

Pauza de prânz

Dacă optați ca între sesiunile de prezentări sau după conferință să luați pranzul aveți două variante: fie îl serviți sub formă de bufet suedez, fie la farfurie, în funcție de specificul evenimentului și numărul de participanți. Servirea mesei poate avea loc în restaurantul hotelului situat la parter sau în spațiul din proximitatea sălilor, destinat pauzelor de cafea.

evenimente corporate Continental Forum Sibiu

Adaptabilitate

Suntem conștienți că nevoile fiecărui client sunt unice, motiv pentru care ne adaptăm în funcție exigențele dumneavoastră și încercăm să găsim soluțiile potrivite.

evenimente corporate Continental Forum Sibiu

Diversitate

În cazul în care alegeți pentru pauza de cafea un pachet complex de meniu, vă putem oferi produse de patiserie diversificate și, de asemenea, mini prăjituri produse chiar în laboratorul propriu.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM RELUAT ACTIVITATEA OPERAȚIONALĂ ÎN TOATE HOTELURILE

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat.


Măsuri prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid-19