Transformăm clipe în amintiri de neuitat
Transformăm clipe în amintiri de neuitat

Evenimente Private

Evenimente private

Saloanele elegante, diversitatea meniurilor și servirea fără cusur ne recomandă ca fiind gazda ideală pentru cele mai frumoase evenimente private în Sibiu.

Două dintre saloanele hotelului dispun de terasă. Astfel, petrecerile pot fi extinse în aer liber și personalizate în funcție de sezon. Pentru confortul dumneavoastră, sălile dispun de lumină naturală, de geamuri care pot fi deschise și de aer condiționat. În funcție de natura evenimentului, saloanele sunt perfect adaptabile diverselor tipuri de petreceri, printre care petrecerile pentru nuntă, botez, petrecerile aniversare, banchetele sau petrecerile pentru copii.

Pentru a da un aer festiv evenimentului, hotelul pune la dispoziție mai multe decorațiuni, printre care husele festive pentru scaune, împreună cu fundele albastre.

Atmosfera este una deosebită și în restaurantul Balkan Bistro. Acesta are un decor modern care ar putea fi atribuit cu ușurință unei crame, iar preparatele delicioase vă vor îmbia cu aromele sale. Spațiul este potrivit pentru o petrecere în familie, pentru petreceri aniversare, onomastice, care se pot desfășura într-un spațiu restrâns. Tendințele culinare actuale și ingenioziatea Chefului vor oferi momente culinare unice oricăror evenimente private în Sibiu.

Avem oferte speciale și pachete avantajoase pentru toate tipurile de evenimente private, oferindu-vă posibilitatea de a adapta propunerile noastre în funcție de nevoile și specificul petrecerii.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.