Oferă-ți un cadou de ziua ta!
Oferă-ți un cadou de ziua ta!

Petreceri aniversare

Petreceri aniversare

Pentru a vă oferi o seară memorabilă, Continental Forum Sibiu a creat oferte pentru aniversări și zile onomastice.

Petrecerile pot fi organizate în aproape toate saloanele hotelului, în funcție de amploarea evenimentului.

Vă propunem sala New York, situată la mezanin cu ieșire la terasă, sau restaurantul Balkan Bistro, cu o capacitate de 65 de locuri.

Salonul Paris este situat la mezaninul hotelului și are o suprafață de 216 mp. Capacitatea maximă a salonului Paris este de 150 de persoane, însă este disponibil și pentru evenimente restrânse.

Toate saloanele sunt dotate cu aer condiționat și au lumină naturală.

Special pentru tine, am pregătit și o ofertă pentru cei care își serbează ziua la noi.

Continental Forum Sibiu petreceri aniversare

Colaborare

Continental Forum Sibiu acceptă cu entuziasm să colaboreze cu clienții pentru stabilirea detaliilor specifice fiecărei petreceri. În acest fel ne asigurăm, împreună cu dumneavoastră, de succesul evenimentului. Meniurile propuse sunt variate și conțin opțiuni diverse atât pentru mâncare, cât și pentru pachetele de băuturi.

Continental Forum Sibiu petreceri aniversare

Calitate

Angajații noștri lucrează în industria ospitalității, fiind obișnuiți cu oferirea unor servicii de 4 stele. Aceasta este o garanție a faptului că veți avea parte de o servire impecabilă, conform statutului pe care hotelul îl are.

Continental Forum Sibiu petreceri aniversare

Candy bar

Printre opțiunile cele mai populare ale clienților noștri se numără: brânzeturile tradiționale și internaționale pe care le oferim, oferte pentru fântană de ciocolată, bufete de fructe și candy bar. Specialitațile de cofetărie pregătite chiar în laboratorul patiseriei proprii sunt incluse în meniuri, iar tortul aniversar preferat poate fi personalizat în funcție de preferințele dumneavoastră sau de tematica petrecerii.

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media