Organizare „à la carte“
Organizare „à la carte“

Petreceri corporate

Petreceri corporate

La Continental Forum Sibiu, organizăm petrecerile corporate până în cele mai mici detalii și ținând cont pe deplin de nevoile companiei.

Fie că este vorba de petreceri de Crăciun, banchete sau simpozioane, punem la dispoziție o gamă largă de meniuri și servicii ce pot fi perfect adaptabile.

Evenimentul poate avea loc într-una din sălile de conferință, într-o atmosferă mai intimă sau în restaurantul hotelului.

Continental Forum Sibiu

Originalitate

Prin colaborare cu partenerii noștri, putem organiza și evenimente cu bucătărie tematică sau cu animație. În acest mod, evenimentul poate fi mai interesant și original. Vă putem pune în legatură cu partenerii noștri sau putem organiza împreună cu ei evenimentul perfect pliat pe nevoile dumneavoastră.

 

Continental Forum Sibiu

Consiliere

Având în vedere experiența pe care o avem în organizarea petrecerilor, vă putem consilia în alegerea meniului perfect în funcție de numărul de persoane și în funcție de preferințe. Lăsați pe seama noastră detaliile legate de organizare, dumneavoastră veniți cu voia bună!

Continental Forum Sibiu

Rafinament

Sălile noastre au un design elegant, iar aranjamentele pentru mese le putem alege împreună cu dvs. Pentru petrecerile care au loc în anotimpul cald, punem la dispoziție și terasa exterioară.

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media