Alege cel mai bun restaurant de botez din Sibiu!
Alege cel mai bun restaurant de botez din Sibiu!

Restaurant Botez

Restaurant Botez

Continental Forum Sibiu propune pentru petrecerea de botez două saloane, cu capacități diferite. Salonul de botez Paris este situat la mezaninul hotelului și are o suprafață de 216 mp. Salonul poate găzdui maximum 150 de invitați, dar este disponibil și pentru pachetul restrâns de 60 de oaspeți. Sala este dotata cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului, pe covorul roșu. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui restaurant botez Sibiu, ați ajuns în locația potrivită.

Salonul Balkan Bistro este, de asemenea, un loc potrivit pentru desfășurarea petrecerilor care au în jur de 65 de invitați. Salonul este luminos, oferind ieșire spre terasa interioară a hotelului. Amenajată pentru un numar maxim de 40 de locuri, terasa este relaxantă și primitoare.

Meniurile propuse sunt special concepute pentru acest tip de petrecere, oferind o gamă variată de preparate. Meniul tradițional este făcut în așa fel încât să cucerească inimile invitaților cu arome și preparate tradiționale din zona Sibiului. Bucătarii noștri depun efort deosebit pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinară.

Vă invităm să împărtășiți împreună cu invitații bucuria petrecerii botezului într-unul dintre saloanele Continental Forum Sibiu!

Avem discounturi pentru cei care doresc să organizeze petrecerea duminica, dar oferim și o serie facilități speciale pentru cei care ne aleg.

botez sibiu Continental Forum Sibiu

Cadoul nostru

Pentru a ne asigura de reușita evenimentului, Continental oferă clienților săi:

  • șampanie la întampinarea oaspeților
  • o noapte de cazare în camera deluxe
  • două locuri parcare gratuite
  • acces la SPA și jacuzzi pentru părinți și nași
  • tarife speciale pentru cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului
botez sibiu Continental Forum Sibiu

Ornamentele

Noi ne ocupăm de ornamentarea sălii pe care o alegeți. Hotelul pune la dispoziție diverse ornamente pentru săli, avem o gamă variantă din care vă puteți selecta exact ce este pe gustul dumneavoastră.

botez sibiu Continental Forum Sibiu

Specialiști

Pentru că știm că timpul dumneavoastră este prețios, echipa noastră de specialiști vă va fi alături și vă va dărui din experiența noastră în crearea evenimentului perfect. Vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie și vă asigurăm calitatea impecabilă a serviciilor noastre. Oricât de îndrăznețe ar fi ideile dumneavoastră, experții Continental vor veni în întâmpinarea dumneavoastră, pentru realizarea lor. La noi, veți avea nu doar un restaurant botez Sibiu, ci o echipă intreagă care vă stă la dispoziție pentru organizarea celor mai mici detalii.

 

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media