Nunta de vis organizată cu pasiune
Nunta de vis organizată cu pasiune

Restaurant Nuntă

Restaurant Nuntă Sibiu

Suntem conștienți de importanța unui serviciu de calitate într-una dintre cele mai memorabile zile din viața clienților noștri. De aceea, experții Continental Forum Sibiu vă vor ajuta pentru realizarea unui eveniment de neuitat. La Continental avem un restaurant nuntă Sibiu perfect pentru orice cerințe!

Pentru organizarea de nunți în Sibiu, vă punem la dispoziție Salonul Paris, situat la mezaninul hotelului, cu o suprafață totală de 216 mp. Salonul poate fi gazdă pentru o petrecere cu maximum 150 de persoane, însă este disponibil și pentru pachetul restrâns de 60 de persoane. Sala este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului, pe covorul roșu.

De asemenea, pentru a da un aer festiv evenimentului, hotelul vă pune la dispoziție mai multe tipuri de ornamente pentru sală.

Meniurile propuse sunt special concepute pentru astfel de evenimente, având o gamă variată de feluri de mâncare. Meniul tradițional vă îmbie cu arome și preparate tradiționale din zona Sibiului. Cât despre meniurile internaționale, bucătarii noștri depun efort deosebit pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinară.

Pentru tinerii îndrăgostiți am gândit discounturi dacă doresc să organizeze petrecerea duminica.

Continental Forum Sibiu

Cadoul nostru

Pentru a ne asigura de reușita evenimentului, Continental oferă clienților săi:

  • șampanie la întâmpinarea oaspeților
  • o noapte de cazre în camera deluxe oferită mirilor pentru noaptea nunții
  • 2 locuri parcare gratuite
  • acces la SPA și jacuzzi pentru miri și nași
  • tarife speciale pentru cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului
Continental Forum Sibiu

Servicii de lux

Unul dintre avantajele pe care le aveți dacă alegeți saloanele noastre pentru organizarea nunții dumneavoastră este este că garanția unor servicii de 4 stele, așa cum este clasificat hotelul nostru. Angajații noștri sunt antrenați special pentru a servi clienții la standarde de excelență.

Stilat

Atât saloanele noastre, cât și restaurantul Balkan Bistro, aflat la parterul hotelului, sunt decorate modern, având aranjamente festive extrem de rafinate, potrivite pentru un eveniment grandios, așa cum este nunta. Pentru o nuntă intimă, recomandăm restaurantul Balkan Bistro, care este perfect pentru petrecerile cu un număr maxim de 65 de invitați. Confortabil și luminos, restaurantul oferă ieșire spre terasa interioară a hotelului. Amenajată pentru un număr maxim de 40 de locuri, terasa este relaxantă și primitoare.

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media