Cazare în Sibiu într-un hotel cu adevărat unic
Cazare în Sibiu într-un hotel cu adevărat unic

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hotelul Continental Forum Sibiu este localizat central în Piața Unirii, în imediata apropiere de centrul istoric, oferind o experiență unică de cazare în Sibiu. Datorită localizării sale centrale, oferă vizitatorilor acces rapid la numeroase atracții turistice din Sibiu, indiferent dacă sunt turiști veniți în interes de afaceri sau pentru relaxare.

Clădirea hotelului este un monument istoric ce datează din anul 1912. Hotelul a fost preluat de lanțul Continental Hotels în 2007, când a fost redeschis sub clasificarea de cazare de 4 stele.

Hotelul este dotat cu 127 de camere și 8 apartamente, dintre care apartamentul prezidențial, cel mai spațios apartament din Sibiu. Toate acestea sunt potrivite în cazul în care ești în căutare de cazare în Sibiu.

În funcție de interese, clienții pot opta pentru pachetele de cazare de 4 stele ce includ facilitățile standard sau pentru pachetele ce includ și tratamente SPA. De asemenea, punem la dispoziția oaspeților nostri și pachete destinate evenimentelor corporate și private. Așadar, dacă incă mai cauți cazare în Sibiu, ai ajuns in locul potrivit.

Rezervă direct pe website-ul nostru și beneficiezi de 20% discount!

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media