Cazare în Sibiu într-un hotel cu adevărat unic
Cazare în Sibiu într-un hotel cu adevărat unic

Hotel & Servicii

Hotel & Servicii

Hotelul Continental Forum Sibiu este localizat central în Piața Unirii, în imediata apropiere de centrul istoric, oferind o experiență unică de cazare în Sibiu. Datorită localizării sale centrale, oferă vizitatorilor acces rapid la numeroase atracții turistice din Sibiu, indiferent dacă sunt turiști veniți în interes de afaceri sau pentru relaxare.

Clădirea hotelului este un monument istoric ce datează din anul 1912. Hotelul a fost preluat de lanțul Continental Hotels în 2007, când a fost redeschis sub clasificarea de cazare de 4 stele.

Hotelul este dotat cu 127 de camere și 8 apartamente, dintre care apartamentul prezidențial, cel mai spațios apartament din Sibiu. Pe lângă acesta, există în hotelul nostru apartamente de tip senior, camere standard, camere deluxe, dar și o cameră Family. Toate acestea sunt potrivite în cazul în care ești în căutare de cazare în Sibiu.

În funcție de interese, clienții pot opta pentru pachetele de cazare de 4 stele ce includ facilitățile standard sau pentru pachetele ce includ și tratamente SPA. De asemenea, punem la dispoziția oaspeților nostri și pachete destinate evenimentelor corporate și private. Așadar, dacă incă mai cauți cazare în Sibiu, ai ajuns in locul potrivit.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.