20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Camere

Camere

Continental Forum este un hotel de 4 stele în Sibiu, recunoscut pentru serviciile de calitate pe care le oferă oaspeților săi. Hotelul are 134 de camere pe primele trei etaje și un apartament prezidențial situat pe cel de-al patrulea etaj, la ultimul nivel al clădirii.

Ca oaspete al hotelului nostru vă punem la dispoziție camere standard, camere superior, camere deluxe. Cei care doresc spatiu mai mare pentru un sejur laSibiu pot alege un apartament standard sau deluxe.

Dotările conform standardelor de patru stele vă vor asigura o ședere plăcută și confortabilă într-un cadru elegant. Toate camerele sunt pentru nefumători.

Hotelul are clasificare de 4 stele, iar camerele au un design elegant, având cromatica în nuanțe diferite.

În funcție de preferințe, puteți alege o cameră dotată fie cu cabină de duș, fie cu cadă. Hotelul are și camere cu facilități speciale pentru persoanele cu dizabilități și mobilitate redusă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui hotel de 4 stele în Sibiu, sunteți în locul potrivit.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Rezervările directe beneficiază de 20% discount!

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media