20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Apartament

Apartament

Pentru a beneficia în totalitate de experiența unui hotel Sibiu de 4 stele, vă invităm să alegeți Apartamentele Senior!

Apartamentele senior sunt de două tipuri: două apartamente sunt dotate cu paturi twin, iar alte două au paturi matrimoniale, astfel vă puteți alege varianta preferată, în funcție de gradul de intimitate și confort pe care vi-l doriți.
Apartamentele din această categorie sunt alcătuite dintr-un dormitor și un living spațios, iar capacitatea maximă de cazare este de trei persoane.

Dacă optați pentru acest apartament senior în Sibiu veți primi din partea casei un kit de bun venit, ce cuprinde apă plată și minerală, ceai și cafea. Dotările cele mai importante ale unui apartament senior în Sibiu sunt: aer condiționat, televizor, birou de lucru, internet Wi-Fi gratuit, telefon internațional în cameră și în baie, halat de baie și papuci, uscător de păr și cosmetice.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20%  față de orice alt site de rezervări.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Beneficii

Apartamentele senior sunt potrivite persoanelor pentru care confortul ocupă un loc important în timpul sejurului. Designul camerelor de acest tip permite utilizarea spațiului într-un mod eficient și util, indiferent dacă scopul călătoriei este unul de afaceri ori de relaxare. Baia are un aspect modern datorită pereților din sticlă, dând o un aspect estetic rafinat încăperii.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Birou
Fierbător apă
Canapea
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Ceai și cafea
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
Zonă de relaxare
Presă de pantaloni
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media