20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Camera Family

Camera Family

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Dacă sunteți în căutarea unor hoteluri în Sibiu pentru întreaga familie, Continental Forum Sibiu vă pune la dispoziție Camera Family. Prin acest tip de cameră punem la dispoziția oaspeților un dormitor cu un pat matrimonial și un living cu o canapea extensibilă.
Recomandăm camera pentru familiile formate din doi adulți și doi copii cu vârsta până în 12 ani, facilitățile camerei, cât și spațiul acesteia fiind suficiente pentru a avea confortul pe care vi-l doriți alături de cei dragi.

Decorul și ambientul camerei conferă o atmosferă liniștită și un cadru intim de familie, iar încăperile au o suprafață generoasă, potrivită pentru un număr mai mare de persoane.

Principalele dotări ale camerei de familie sunt: aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar, halat de baie, uscător de păr, spațiul de lucru iar, la cerere, puteți avea și masă cu fier de călcat.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Beneficii

În comparație cu celelalte camere din hotel, această cameră dispune de un living generos și o canapea extensibilă unde copiii se pot juca sau se pot odihni. De asemenea, vă stăm la dispoziție dacă aveți cereri speciale pentru cei mici.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Birou
Fierbător apă
Canapea
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Ceai și cafea
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
Zonă de relaxare
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media