20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Camera Superior

Camera Superior

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Hotelul Continental Forum Sibiu vă pune la dispoziție Camerele Superior, cea mai bună opțiune de cazare Sibiu centru. Acestea sunt recent renovate, dispun de mobilier nou și modern, iar decorul camerei este plăcut și primitor. Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale sau două paturi separate și decorate în acord cu design-ul interior al întregului hotel, în nuanțe vesele, viu colorate.

Mobilierul a fost atent ales, astfel încât să satisfacă și cele mai alese gusturi. Cromatica din camere și amplasamentul pieselor de mobilier transformă spațiul într-unul util și modern.

Principalele dotări din camere sunt: aer condiționat, televizor, seif, minibar, Wi-Fi gratuit, telefon internațional în cameră și în baie, halat de baie și papuci, uscător de par și cosmetice.

Amplasarea hotelului este una centrală, astfel încât toți cei care caută cazare Sibiu centru să poată vizita cu ușurință cele mai importante obiective turistice din Sibiu.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20% față de orice alt site de rezervări.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare.

Vedeți care sunt serviciile și facilitățile hotelului.

Beneficii

Toate camerele sunt dotate cu spațiu de lucru, care presupun un birou și un scaun de birou. Aceste facilități vin în sprijinul celor care se opresc la Sibiu în scop de afaceri sau în delegații. De asemenea, camerele dispun de lumina potrivită pentru a lucra cât mai productiv.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cosmetice baie
Duș
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
Uscător de păr
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media