20 discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20 discount pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Camera Deluxe

Camera Deluxe

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Vă punem la dispoziție cazare de 4 stele în Sibiu în Camere Deluxe, recent renovate integral și care dispun de un spațiu mai generos în comparație cu camerele de tip standard. Majoritatea acestor camere au vedere foarte frumoasă spre oraș.

Pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri, camerele sunt împărțite în camere single și camere duble cu pat matrimonial sau cu două paturi separate. Camerele Deluxe sunt decorate în conformitate cu design-ul interior al întregului hotel, în nuanțe colorate și moderne.
Cromatica din camere și amplasamentul pieselor de mobilier transformă spațiul într-unul util și modern, în antiteză cu fațada istorică a hotelului.

Principalele dotări din camere sunt: aer condiționat, televizor, seif, minibar, Wi-Fi gratuit, telefon internațional în cameră și în baie, halat de baie și papuci, uscător de par și cosmetice.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20%  față de orice alt site de rezervări.

Consultați secțiunea de oferte pentru pachetele noastre speciale de cazare de 4 stele în Sibiu.

Vedeți care sunt cele mai importante servicii și facilități ale hotelului.

Beneficii

Toate camerele sunt dotate cu spațiu de lucru, care presupune un birou și scaun. Aceste facilități vin în sprijinul celor care se opresc la Sibiu în scop de afaceri sau în delegații.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cosmetice baie
Duș
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Uscător de păr
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media