Paradisul relaxării
Paradisul relaxării

Wellness Club

Wellness Club

O zi la Spa este incomparabil mai plăcută decât orice alt tip de relaxare!

În cadrul hotelului Continental Forum Sibiu puteți avea parte de o experiență relaxantă la Wellness Club.

Puteți alege fie să vă relaxați în saună sau în jacuzzi într-o atmosferă liniștită, fie puteți merge în zona de fitness și aerobic dacă vă doriți o activitate mai dinamică.

De asemenea, puteți opta și pentru Spa and Relaxation Lounge, unde vă invităm să savurați un cocktail pentru detoxifiere și energizare sau un ceai aromat.

Și pentru ca dorim ca oaspeții noștri să fie complet relaxați, vă punem la dispoziție și diverse terapii și masaje, precum: Masaj de Relaxare al întregului corp, Masaj cu Pietre Calde, Împachetare Corporală cu Ciocolată și multe altele pe care le puteți descoperi în broșura de mai jos. Serviciile pe care le oferim la Wellness Club pot fi accesate și prin intermediul unor abonamente.

Program Spa:

Marți – Sâmbătă: 16:00 – 22:00

Taxă acces:

10 lei – clienții cazați în hotel  |  60 lei (abonament/zi) – clienți externi

Contact:

E-mail: sibiu@continentalhotels.ro

Telefon: +40 372 692 676

*Persoanele sub 18 ani nu au acces la Spa

Beneficii

Recomandăm sauna care este benefică pentru eliminarea toxinelor și pentru curățarea în profunzime a pielii. Alternată cu câteva dușuri reci, sauna contribuie și la tonifierea pielii și la stimularea circulației sanguine; așadar, ajută și la reducerea celulitei. Urmată de un cocktail pentru detoxifiere, vă garantăm că tonusul general va fi unul ridicat.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media