Paradisul relaxării prin tratamente corporale și masaj
Paradisul relaxării prin tratamente corporale și masaj

Wellness Club

Wellness Club

În cadrul hotelului Continental Forum Sibiu puteți avea parte de o experiență relaxantă la Wellness Club, având la dispoziție diferite tratamente corporale în Sibiu, diverse tipuri de masaje și tratamente faciale. De asemenea, veți fi îndrumați de o echipă de profesioniști care vă va ghida în alegerea tratamentului de Spa potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Terapiile sunt variate la Wellness Club. Puteți alege fie să vă relaxați în saună sau în jacuzzi într-o atmosferă liniștită, fie puteți merge în zona de fitness și aerobic dacă vă doriți o activitate mai dinamică.

De asemenea, puteți opta și pentru Spa and Relaxation Lounge, unde vă veți răsfăța cu tratamente cosmetice, sesiuni de exfoliere corporală și facială sau o sedință de masaj din oferta noastră variată.

Masajele individuale sunt un mod perfect de a te relaxa, dar, în același timp, pot avea și un rol medical fiindcă ameliorează durerile musculare.

Serviciile pe care le oferim la Wellness Club pot fi accesate și prin intermediul unor abonamente. Organizăm săptămânal ore de aerobic și pilates.

Pentru ca terapia să fie completă, după Relaxation Lounge vă invităm să savurați un cocktail pentru detoxifiere și energizare sau un ceai aromat.

În funcție de programul dumneavoastră, puteți alege să veniți la pillates – în fiecare marți și joi de la ora 18:00 – sau la aerobic – în fiecare miercuri tot de la ora 18:00. Abonamentele includ accesul la saună și jacuzzi.

Un voucher la Wellness Spa poate fi oferit drept cadou, deoarece puteți include servicii personalizate special alese.

Program Spa, masaje și terapii:

Marți – Duminică: 15:00 – 21:00

Taxă acces:

10 lei – clienții cazați în hotel   |   30 lei – clienți externi

Contact:

E-mail: forum.sibiu@continentalhotels.ro

Telefon: +40 372 692 676

*Persoanele sub 18 ani nu au acces la Spa

Beneficii

Avem o gamă variată de tratamente cosmetice, ca Mini Facial și Scrub. La categoria masaje individuale, Hot Stone Massage, masajul cu pietre vulcanice calde, este cel mai cerut la SPA-ul nostru, urmat de Half Body Massage, destinat celor care își suprasolicită partea superioară sau inferioară a corpului, Deep Tissue Massage, destinat durerilor musculare, contracturilor și zonelor încordate și alte 10 tipuri de masaje inedite.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media