Grijă pentru dorințele tale
Grijă pentru dorințele tale

Restaurante & Evenimente

Restaurant & Evenimente

În incinta hotelului Continental Forum Sibiu veți găsi restaurantul Balkan Bistro, primul restaurant cu specific balcanic din țară, cafeneaua Tekaffe, unde puteți gusta diverse produse de patiserie, prăjiturile casei sau băuturi pe bază de cafea, și un bar de zi, care oferă o gamă largă de cocktailuri.

De asemenea, hotelul nostru vă pune la dispoziție mai multe saloane de evenimente, unde se pot organiza atât nunți și botezuri, cât și conferințe sau meetinguri.

Pentru a avea un eveniment perfect, indiferent că este unul privat sau corporate, veți fi coordonat de către unul dintre managerii noștri de evenimente.

Acesta vă va consilia atât în privința locației, cât și în alegerea meniului sau a tematicii – dacă aceasta este una mai specială.

Saloanele de la mezanin și restaurantul Balkan Bistro, împreună cu terasa, sunt cele mai bune opțiuni pentru desfășurarea evenimentelor, perfect adaptabile cerințelor dumneavoastră. În saloanele noastre pot avea loc evenimente cu un număr cuprins între 20 și 200 de participanți.

Oferte

Oferte

Oferte

©2018 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?