Grijă pentru dorințele tale
Grijă pentru dorințele tale

Restaurante & Evenimente

Restaurant & Evenimente

În incinta hotelului Continental Forum Sibiu veți găsi restaurantul Balkan Bistro, un restaurant evenimente Sibiu perfect pentru toate cerințele dumneavoastră, dar și cafeneaua Tekaffe, unde puteți gusta diverse produse de patiserie, prăjiturile casei sau băuturi pe bază de cafea. Vă mai punem la dispoziție și un bar de zi, care oferă o gamă largă de cocktailuri.

De asemenea, vă oferim mai multe saloane de evenimente, unde se pot organiza atât nunți și botezuri, cât și conferințe sau meetinguri. Echipa noastră este pregătită să vă stea la dispoziție și să îndeplinească orice cerință pe care o aveți.

Așadar, pentru a avea un eveniment perfect, indiferent că este unul privat sau corporate, veți fi coordonat de către unul dintre managerii noștri de evenimente.

Acesta vă va consilia atât în privința locației, cât și în alegerea meniului sau a tematicii – dacă aceasta este una mai specială.

Saloanele de la mezanin și restaurantul Balkan Bistro, împreună cu terasa, sunt cele mai bune opțiuni pentru desfășurarea evenimentelor, perfect adaptabile cerințelor dumneavoastră. În saloanele noastre pot avea loc evenimente cu un număr cuprins între 20 și 200 de participanți.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental, Continental Forum Tîrgu Mureș, Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.


Serviciile de alimentație precum și alte servicii suplimentare din hoteluri sunt temporar restricționate.


Măsuri de pregătire și prevenire privind sănătatea și siguranța oaspeților și echipei noastre.