Combinații răcoritoare
Combinații răcoritoare

Bar de zi

Bar de zi

Barul de zi are intrarea direct din holul principal al hotelului, fiind situat într-o încăpere decorată modern, luminată și cu o capacitate de 30 de locuri. Barmanul vă stă la dispoziție pentru a vă recomanda cele mai inedite și răcoritoare combinații de cocktailuri. Cu siguranță una va fi pe gustul dumneavoastră.

Meniul cuprinde sortimente variate de cafea, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice și cocktailuri savuroase și colorate preparate din fructe de sezon.

PROGRAM –  zilnic între orele 18:30 – 21:30.

Varietate

Aveți nevoie de puțin timp pentru relaxare, iar barul de zi de la parterul hotelului Continental Forum Sibiu este cadrul perfect în care puteți savura o gamă largă de băuturi, produse din cafea sau cocktailuri cu alcool sau fără alcool.

bar de zi sibiu

Recomandări

Dacă doriți un cocktail care să vă răsfețe papilele gustative, barmanul nostru vă recomandă cocktailul Jadoo. Rețeta are, desigur, un ingredient secret, celelalte ingrediente fiind sucul de lime, mentă și gin. Este extrem de răcoritor și tentant! Dacă sunteți adepții coktailurilor nonalcoolice, atunci nu trebuie să ratați Lime Rickey.

bar de zi sibiu

Ambientul

Barul de zi poate servi drept loc de întâlnire împreună cu cei care vă însoțesc în sejur sau un spațiu în care să vă beți cafeaua dimineața, în timp ce verificați căsuța de inbox.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media