Cofetărie în Sibiu, un răsfăț dulce
Cofetărie în Sibiu, un răsfăț dulce

Tekaffe

Tekaffe

CAFENEAUA ESTE ÎNCHISĂ ÎN PREZENT

Numele cafenelei Tekaffe este un joc de cuvinte din limba germană, care alătură principalele produse pe care le oferim: ceai – tee și kaffe – cafea. Tekaffe este locul care te tentează să te oprești să savurezi o cafea aromată, un desert proaspăt sau un ceai parfumat.

Vă oferim un meniu bogat, pentru toate gusturile. În funcție de preferințe, puteți alege dintr-o gamă largă de produse de patiserie: brioșe, croissante sau ștrudele.

Prăjiturile casei sunt irezistibile: mini prăjitură cu nuci și cafea, mini prăjitură cu lămâie, fursecuri, frutissima cu zmeură, mousse din cafea sau ciocolată, torturi și multe altele.

Pentru pasionații de ceai sau cafea avem numeroase preparate.

Tekaffe oferă clienților posibilitatea de a alege tipul de cafea dorit: Arabica, Robusta sau o combinație între cele două sortimente pentru a savura o băutură personalizată. Meniul reuneste peste 125 de preparate – dintre care 30 sunt cafele și băuturi pe bază de cafea, iar 20 ceaiuri și diferite combinații cu ceai.

Preparatele pe bază de cafea pot fi acompaniate de lapte, ciocolată, caramel, frișcă, lichior de cafea sau coniac, în funcție de rețetă.

Gama de ceaiuri este, de asemenea, diversificată. Puteți savura un ceai cald negru cu frișcă sau cu scotch și miere sau verde cu rom și miere. Meniul cuprinde și ceaiuri reci perfecte în anotimpul cald.

Pentru comenzi:

E-mail: sibiu@tekaffe.ro

Telefon: 0372 692 669

Specialități

Dintre bunătățile pe care le oferim, avem câteva produse pe care vă invităm să le gustați indiferent dacă ne treceți pentru prima oară pragul sau sunteți deja clienți fideli. Așadar, începem cu o combinație delicioasă din cafea și ciocolată, care poartă numele de „cafeaua casei“ – espresso dublu, lapte, ciocolată și frișcă. Continuăm lista cu „coffee nudge” – espresso, coniac, lichior de cafea, cremă de cacao și cu „Frappe caramel“. Încercați-le și cu siguranță veți reveni la Tekaffe!

Laborator propriu

Produsele noastre sunt produse în laboratorul nostru de către cofetari specializați. Nu vă temeți de adaosuri alimentare, folosim doar ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Așadar, dați frâu liber răsfățului și testați prăjiturile casei!

Personalizare

Toate torturile pot fi realizate la comandă și, de asemenea, cofetarii noștri pot personaliza produsele după dorințele clienților. Putem realiza la comandă o gamă largă de torturi pentru evenimente speciale.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media