Restaurante

În incinta hotelului Continental Forum Sibiu veți găsi unul dintre cele mai bune restaurante din Sibiu, în cadrul căruia se pot organiza diverse evenimente private sau corporate. Tot în cadrul hotelului nostru se află și una dintre cele mai apreciate cofetării din Sibiu, unde puteți gusta diverse produse de patiserie, prăjiturile casei sau băuturi pe bază de cafea. Mai mult, barul de zi al hotelului nostru vă întâmpină cu o gamă impresionantă de cocktail-uri savuroase.

balkan bistro

Balkan Bistro

Balkan Bistro este primul restaurant cu specific balcanic din țară și unul dintre cele mai apreciate restaurante din Sibiu. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant în Sibiu cu servicii de 4 stele ce oferă posibilitatea oricărui tip de masă, atunci Balkan Bistro este alegerea optimă.

Meniul Balkan Bistro este o călătorie culinară în țările de origine, iar fiecare sortiment spune o poveste. Preparatele delicioase din bucătăriile tradiționale din Grecia, Bulgaria sau România au transformat Balkan Bistro într-un loc special. Mulțumită preparatelor delicioase și servirii impecabile, Balkan Bistro a devenit rapid unul dintre cele mai renumite restaurante din Sibiu.

Vezi meniul

bar de zi

Bar de zi

În această perioadă, barul de zi este dezafectat. Puteți comanda băuturi alcoolice și non-alcoolice în restaurant sau pe terasă.

Localizat central, barul din Sibiu are intrarea direct din holul hotelului. Barul de zi are o capacitate de 20 de locuri, iar încăperea luminoasă este decorată modern.

Meniul cuprinde sortimente variate de cafea, băuturi răcoritoare și alcoolice, precum și o gamă de cocktail-uri savuroase. Barmanul vă stă întotdeauna la dispoziție pentru a vă recomanda cele mai inedite cocktailuri.

tekaffe

Tekaffe

Tekaffe este o cofetărie din Sibiu care vă întâmpină cu preparate delicioase. Este locul în care trebuie neapărat să vă opriți pentru a savura un desert proaspăt, o cafea aromată sau un ceai parfumat.

Meniul Tekaffe reunește o gamă largă de cafele și băuturi pe bază de cafea, dar și ceaiuri  în diferite combinații.

Gama largă de produse de patiserie include brioșe, croissante sau ștrudele. Printre prăjiturile irezistibile realizate în propriul laborator de prăjituri din Sibiu amintim mini prăjitura cu nuci și cafea, mini prăjitura cu lămâie, fursecuri, tartă cu zmeură, mousse de ciocolată și diverse torturi delicioase.

Preparatele pe bază de cafea pot fi acompaniate de lapte, ciocolată, caramel, frișcă, lichior de cafea sau coniac. De asemenea, clienții pot alege tipul de cafea dorit: Arabica, Robusta sau o combinație a celor două sortimente.

Gama de ceaiuri este diversificată și puteți savura un ceai cald negru cu frișcă sau cu scotch și miere. Ori un ceai verde cu rom și miere. În sezonul cald, ceaiurile reci sunt perfecte pentru a vă răcori.

Vezi meniul