Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact

Orasul Sibiu este situat în partea de sud a Transilvaniei, pe malul râului Cibin și se află la 3,5 ore de condus față de București, la 3,2 ore de condus față de Timișoara și la 6 ore de condus față de Constanța.

Hotelul Continental Forum Sibiu este localizat în Piața Unirii, în centrul istoric, comercial și cultural al orașului Sibiu.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 10% față de orice alt site de rezervări.

Continental Forum Sibiu

+40 372 692 692

sibiu@continentalhotels.ro

Piața Unirii, nr. 10, cod 550173, Sibiu, România

Continental Hotels: Sediu Central

+40 372 121 721

info@continentalhotels.ro

Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, Bucureşti

Dorel Brisc

Dorel Brisc
General Manager

Oana Batin

Oana Batin
Sales Manager

Diana Gherghe

Diana Gherghe
Sales Event Manager

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Prin trimiterea acestui formular, sunteți de acord ca societatea Continental Hotels SA să prelucreze datele cu caracter personal de mai sus în mod legal, corect și într-o manieră transparentă față de dumneavoastră și va lua toate garanțiile necesare pentru a asigura respectarea dreptului la viață privată. Datele cu caracter personal de mai sus se vor prelucra în scopul soluționării cerinței dumneavoastră exprimată în acest formular. Datele vor fi colectate și prelucrate în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, pe o perioadă stabilită de 1 an de zile.

De asemenea, vă invităm să citiți politica GDPR (,,General Data Protection Regulation – GDPR”) adoptată de Continental Hotels aici: Politica de confidentialitate

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media