Cum ne găsești
Cum ne găsești

Contact

Contact

Orasul Sibiu este situat în partea de sud a Transilvaniei, pe malul râului Cibin și se află la 3,5 ore de condus față de București, la 3,2 ore de condus față de Timișoara și la 6 ore de condus față de Constanța.

Hotelul Continental Forum Sibiu este localizat în Piața Unirii, în centrul istoric, comercial și cultural al orașului Sibiu.

Drumul spre hotel din principalele puncte de acces în oraș:

  • De la Aeroportul Internațional din Sibiu se merge spre est pe șoseaua Alba Iulia. Când intrați pe Str. Dealului tineți stânga și intrați apoi pe Str. Banatului. La semafor, încadrati-vă pe prima bandă pentru a intra pe Blvd. Victoriei din care se face dreapta spre un alt sens giratoriu, aici încadrați-vă pe stânga pentru a o lua pe a patra ieșire. Faceti ușor dreapta spre Piața Unirii nr. 10 și veți putea zări ușor Hotelul Continental Forum Sibiu.
  • De la Gara Sibiu, se merge spre centrul orașului pe Str. General Gheorghe Magheru apoi se face stânga la intersecția cu Str. Constituției până la sensul giratoriu, unde se merge la dreapta pe Blvd. Corneliu Coposu până la intersecția cu Str. Andrei Șaguna, unde se face din nou dreapta și la 100 m se poate vedea hotelul.

Continental Forum Sibiu

+40 372 692 692

forum.sibiu@continentalhotels.ro

Piața Unirii, nr. 10, cod 550173, Sibiu, România

Continental Hotels: Sediu Central

+40 372 121 721

info@continentalhotels.ro

Calea Griviţei 143, 010708, Sector 1, Bucureşti

Dorel Brisc

Dorel Brisc
General Manager

Oana Batin

Oana Batin
Sales Manager

Diana Gherghe

Diana Gherghe
Sales Event Manager

Nume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?