Evenimente private

Indiferent dacă vă aflați în căutarea unui restaurant de nuntă în Sibiu, a unui restaurant pentru botez în Sibiu sau a unei locații pentru majorat în Sibiu, Hotel Continental Forum vă poate furniza soluția optimă pentru evenimente private, astfel încât evenimentul tău să fie unul memorabil, de care să-ți aduci mereu aminte cu plăcere.

Saloanele elegante, diversitatea meniurilor și servirea fără cusur ne recomandă ca fiind gazda ideală pentru cele mai frumoase evenimente private în Sibiu. Două dintre saloanele hotelului dispun de terasă astfel încât petrecerile să poată fi extinse în aer liber și personalizate în funcție de sezon. Pentru confortul dumneavoastră, sălile din cadrul hotelului nostru de 4 stele din Sibiu dispun de lumină naturală, de ferestre care pot fi deschise și de aer condiționat. Saloanele destinate evenimentelor private sunt perfect adaptabile diverselor tipuri de petreceri, precum petrecerile de nuntă, petreceri de botez, petrecerile aniversare (majorate sau zile de naștere), banchete sau petrecerile pentru copii.

Atmosfera este una deosebită, iar decorul modern, spațiul suficient, servirea impecabilă și preparatele delicioase ale Chefului nostru garantează reușita evenimentului dumneavoastră. Avem oferte speciale și pachete avantajoase pentru toate tipurile de evenimente private, oferindu-vă posibilitatea de a adapta propunerile noastre în funcție de nevoile și de specificul petrecerii.

restaurant nunta

Restaurant nuntă Sibiu

până la 50 pers. 5 saloane

Ziua nunții este extrem de importantă, iar experții Hotel Continental Forum Sibiu știu foarte bine acest lucru. Prin urmare, nu există o alegere mai potrivită pentru un restaurant de nuntă în Sibiu.

Cere ofertă
Descriere

Pentru organizarea de nunți în Sibiu, vă punem la dispoziție mai multe saloane nuntă.

Sala Paris, situată la mezaninul hotelului, are o suprafață de 216 metri pătrați și poate găzdui o nuntă cu maximum 120 de persoane. Totuși, datorită pereților modulari, salonul este disponibil și pentru petreceri restrânse, de 60 de persoane. Sala pentru nuntă este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului, pășind pe covorul roșu.

Fiind vorba despre un restaurant de nuntă în Sibiu cu renume, cu multă experiență în organizarea de evenimentelor, Hotel Continental Forum Sibiu a creat meniuri de nuntă special concepute pentru gusturi variate. Puteți alege fie un meniu tradițional, cu bucate din zona Sibiului, fie unul internațional. Indiferent de alegerea dumneavoastră, bucătarii noștri depun un efort deosebit pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinară.

Pentru un restaurant de nuntă Sibiu mai intim, recomandăm restaurantul Balkan Bistro. Acesta este perfect pentru petrecerile cu un număr maxim de 65 de invitați. Confortabil și luminos, restaurantul de nuntă oferă ieșire spre terasa interioară a hotelului. Amenajată pentru un număr maxim de 40 de locuri, terasa este relaxantă și primitoare.

Atât sălile noastre de nuntă, cât și restaurantul Balkan Bistro, aflat la parterul hotelului nostru din Sibiu, sunt decorate modern, aranjamente festive rafinate sunt potrivite pentru astfel de evenimente grandioase.

Beneficii

Pentru tinerii îndrăgostiți am gândit discounturi dacă doresc să organizeze petrecerea duminica.

Cadoul nostru de nuntă

Pentru a ne asigura de reușita nunții, Hotel Continental Forum Sibiu oferă clienților săi:

  • vin spumant la întâmpinarea oaspeților;
  • o noapte de cazare în camera deluxe oferită mirilor pentru noaptea nunții;
  • 2 locuri de parcare gratuite;
  • acces la SPA și jacuzzi pentru miri și nași;
  • tarife speciale la cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului;

Servicii nunta de lux

Unul dintre avantajele pe care le aveți dacă alegeți saloanele noastre de nuntă pentru organizarea evenimentului dumneavoastră este garanția unor servicii de 4 stele, conform clasificării hotelului nostru din Sibiu. Echipa noastră este special pregătită pentru a servi clienții la standarde de excelență.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare Sibiu

până la 50 pers. 5 saloane

Pentru a vă oferi o seară memorabilă, avem oferte speciale pentru aniversări și onomastici în Sibiu.

Cere ofertă
Descriere

Hotel Continental Forum Sibiu este una dintre cele mai elegante locații de majorat Sibiu, iar ofertele noastre pentru aniversări și zile onomastice sunt create pentru a se plia pe orice tip de petrecere aniversară.

În funcție de amploarea evenimentului, puteți alege între mai multe saloane. De exemplu, sala New York, amplasată la mezanin, cu ieșire pe terasă, este alegerea optimă pentru o petrecere în cadru intim. Restaurantul Balkan Bistro are o capacitate de 65 de locuri și oferă un decor și o ambianță unice. De asemenea, sala Paris este disponibilă în mai multe configurații, în funcție de numărul invitaților.

Fiecare sală este dotată cu aer condiționat și se bucură de lumină naturală.

Beneficii

Dacă sunteți în căutarea unei locații pentru majorat în Sibiu, atunci trebuie să știți că Hotel Continental Forum Sibiu colaborează cu entuziasm pentru stabilirea tuturor detaliilor, iar meniurile propuse pentru petreceri private (precum aniversare zi de naștere în Sibiu) sunt variate și conțin opțiuni diverse, atât pentru mâncare, cât și pentru băuturi.

Garanția faptului că veți avea parte de o servire impecabilă este statutul hotelului nostru de 4 stele din Sibiu,  iar personalul dedicat și profesionist se va asigura de reușita evenimentului dumneavoastră.

Printre opțiunile cele mai populare ale clienților noștri se numără: brânzeturile tradiționale și internaționale pe care le oferim, oferte pentru fântână de ciocolată, bufete de fructe și candy bar.

Specialitățile de cofetărie pregătite chiar în laboratorul  propriu sunt incluse în meniuri, iar tortul aniversar preferat poate fi personalizat în funcție de preferințele dumneavoastră sau în funcție de tematica petrecerii.

restaurant botez

Restaurant botez Sibiu

până la 50 pers. 5 saloane

Meniurile propuse sunt special concepute pentru acest tip de petrecere și includ o gamă variată de preparate. Meniul tradițional este făcut în așa fel încât să cucerească inimile invitaților cu arome și preparate tradiționale din zona Sibiului. Bucătarii noștri depun un efort deosebit pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinară.

Cere ofertă
Descriere

În funcție de numărul de invitați, petrecerile de botez pot fi organizate în două saloane.

Sala Paris este situată la mezaninul hotelului, are o suprafață de 216 mp și poate găzdui maximum 120 de invitați.  Sala de botez Sibiu este dotată cu aer condiționat, iar accesul oaspeților se face din holul principal al hotelului, pe covorul roșu. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui restaurant botez Sibiu, ați ajuns în locația potrivită.

Balkan Bistro este, de asemenea, un loc potrivit pentru desfășurarea petrecerilor de botez care au în jur de 65 de invitați. Salonul este luminos și oferă ieșire spre terasa interioară a hotelului. Amenajată pentru un număr maxim de 40 de locuri, terasa este relaxantă și primitoare. Încă un restaurant botez din Sibiu potrivit pentru gusturi exigente.

Vă invităm să împărtășiți împreună cu invitații bucuria petrecerii botezului într-unul dintre saloanele Continental Forum Sibiu!

Beneficii

Oferim discounturi pentru cei care doresc să organizeze petrecerea de botez duminica. Asigurăm o serie de facilități speciale pentru cei care ne aleg.

Cadoul nostru

Pentru a ne asigura de reușita botezului, Continental Forum Sibiu oferă clienților săi:

  • șampanie la întâmpinarea oaspeților;
  • o noapte de cazare în cameră deluxe;
  • două locuri de parcare gratuite;
  • tarife speciale pentru cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului;

Ornamente

Vă punem la dispoziție, contra cost, diverse ornamente pentru sălile de botez, astfel încât petrecerea să fie una deosebită.

Specialiști

Pentru că timpul dumneavoastră este prețios, echipa noastră experimentată de specialiști va fi alături de dumneavoastră pe toată durata evenimentului și vă stă la dispoziție pentru orice întrebări sau sugestii. Vă punem la dispoziție experiența noastră și vă asigurăm de calitatea impecabilă a serviciilor noastre. Oricât de îndrăznețe ar fi ideile dumneavoastră, experții Continental vor veni în întâmpinarea dumneavoastră pentru îndeplinirea acestora.