Călătorie culinară în Balcani
Călătorie culinară în Balcani

Balkan Bistro

Restaurant Sibiu Balkan Bistro

Restaurantul Sibiu Balkan Bistro este primul restaurant cu bucătărie balcanică din țară, fiind unul dintre cele mai apreciate restaurante din Sibiu. Este un local cu servicii de 4 stele, oferind posibilitatea oricărui tip de masă: un mic dejun tip bufet suedez, business lunch sofisticat sau o cină specială.

Meniul cuprinde preparate delicioase și inedite din bucătăriile tradiționale din țări precum Grecia, Bulgaria sau România. Fiecare sortiment din meniu reprezintă o poveste în sine și te invită la o călătorie culinară în țările de origine. Un restaurant in Sibiu cu adevărat special, printre cele mai renumite restaurante din Sibiu.

Zilnic, în restaurant poate fi servit micul dejun, în timpul săptămânii între orele 06:30-10:00. Programul de funcționare pentru servirea cinei este 18:30 – 21:30.

Pentru organizare de evenimente, salonul Balkan Bistro are o capacitate de maximum 90 de persoane. Acesta se poate rezerva pentru aniversări și petreceri mai restrânse sau pentru nuntă sau botez. În funcție de sezon, putem extinde petrecerea pe terasa salonului, în aer liber. Pentru evenimentele private meniurile pot fi tip bufet sau cu servire la farfurie.

balkan bistro sibiu

Originalitate

Veți fi surprinși să descoperiți că în meniul nostru ingredientele și denumirile preparatelor culinare sunt scrise în limba țării de origine. Acest lucru nu este întâmplător, rețetele de la Balkan Bistro fiind preluate direct din cărțile de bucate din Balcani.

balkan bistro sibiu

Sărbători tematice

În restaurant, organizăm deseori seri tematice pentru a serba un anumit eveniment de mare importanță într-o altă țară. Un exemplu bun este Săptămâna Catalană pe care o organizăm cu ocazia Zilei Naționale a Spaniei. De asemenea, am introdus Sărbătoarea Cireșelor și, o dată cu ea, numeroase preparate noi ce vor conține fructul delicios.

Designul

Preparatele noastre se servesc într-un cadru armonios, Balkan Bistro aflându-se la parterul hotelului, într-o sală luminoasă, decorată în culori puternice de negru și roșu, specifice țărilor balcanice. Pe timpul verii, puteți servi masa în aer liber, în grădina interioară a hotelului.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media